AKUSTICKÉ STROPNÍ PODHLEDY | Česká Republika

Armstrong stropní systémy uvádí E Model servis, který pomůže zákazníkům prohlédnout si stropní architekturu

Ukázka E Model visualizace nových Optima Canopies
Říjen 2008 - E model je netradiční nová služba nabízená společností Armstrong stropní podhledy, která kombinuje technické znalosti závěšených akustických podhledů v nezkreslené 3D podobě pro lepší podporu našich zákazníků ve všech stupních projektu.
Armstrong E model služba pro akustický strop byla designována pro podporu zákazníků ve výběru nejvhodnějšího designovaného stropního systému pro jejich projekt skrze sérii na zakázku vytvořených 3D návrhů a CAD obrázků. Tato nová služba může pomoci investorům a architektům ve visualizaci jejich vize a také pomoci montážníkům v řešení možných problémů při montáži (např. Canopies, integrace systémů, atd.)
Team návrhářů služby Armstrong E model má úctyhodné technické znalosti, prochází souvilým tréninkem a mohou poskytnout precizní projektovou asistenci na vaše přání.
Armstrong e model logo
Služba Armstrong E model byla spuštěna v roce 2005 a od té doby se rozrostla v podporu zákazníků skrze reprezentanty společnosti Armstrong do více než 15 zemí v Evropě.
Pro více informací o službě Armstrong E model, kontaktujte prosím lokálního technického reprezentanta nebo nás kontaktujte na e-mailové adrese:
service-ce@armstrong.com

Produkty