AKUSTICKÉ STROPNÍ PODHLEDY | Česká Republika

BAFFLES - Případové studie

PŘÍPADOVÉ STUDIE

Jobsite:
Vlaková stanice Paddington, Londýn
Designový architekt:
Weston Williamson & Partners
Montážní firma:
Carlton Ceiling & Partitioning Ltd
STÁHNOUT PŘÍPADOVOU STUDII
ZOBRAZIT FOTOGRAFIE PROJEKTU
 
 

VÝZVA:

Jak integrovat zakázkové podhledové řešení interiéru z vnitřního do náročnějšího vnějšího prostředí, které je v souladu s pravidly "Section 12", umožňuje plný servisní přístup a splňuje všechna potřebná zdravotnická a bezpečnostní kritéria a standardy využívané londýnské vlakové stanice?

 

ŘEŠENÍ:

Do menší nádražní haly stanice Paddington bylo nainstalováno asi 300 m2 systému lineárních perforovaných kovových lamel Armstrong B-H 300 s akustickým flísem.

V severní hale byly nainstalovány vertikální lineární kovové baffle v zakázkových 15kg modulech s rozměry 1200 x 600 mm pro snadnější instalaci a údržbu, s panelem z pletiva proti hmyzu a ptákům.


Vyhledat